Ervaringen

“Ik heb bij Ankie een energetische behandeling gehad omdat ik haar jubileumactie op Facebook had gewonnen. Ze heeft me ontzettend veel inzichten gegeven en vertelde dingen over mijzelf en mijn familie die allemaal klopten. Mijn energiebanen zijn weer geopend, dat voel ik ook echt. Ik heb het gevoel dat ik weer steviger in mijn schoenen sta en ben me nu meer bewust van mijn valkuilen. Ook heeft ze iets moois verteld wat mij ontzettend veel steun geeft nu mijn moeder terminaal is.” Ik kom zeker bij haar terug, voor mezelf of een van mijn kinderen, wanneer we vast dreigen te lopen. Ankie zorgt er op een hele fijne manier voor dat je alle prikkels weer beter verwerkt en dat je zo dus lekkerder in je vel komt te zitten.”


“Doordat ik weinig vooruitgang boekte in de reguliere GGZ of steeds maar weer terugviel in oude patronen had ik het gevoel dat ik een andere weg in moest slaan. Daarbij kwam ook dat het hooggevoelige aspect in de reguliere GGZ nauwelijks aanbod kwam. Ik koos ervoor om ter aanvulling op mijn behandeling in de GGZ ook naar Ankie te gaan en kon snel bij haar terecht.
De eerste behandeling bracht meteen al veel te weeg, veranderingen die ik nog nooit eerder had gevoeld en die ik ook niet direct concreet kon benoemen. Een vreemde gewaarwording omdat ik voorheen alles met mijn hoofd beredeneerde en verklaarde. Ondanks dit voelde het wel goed. Ik voelde me direct op mijn plek en wist dat ik de goede weg had gekozen. De behandelingen zorgen ervoor dat ik dichter bij mezelf kan komen, dichter bij mijn eigen gevoel. Gevoelens waar ik me lange tijd voor heb afgesloten kregen door de behandelingen bij Ankie weer ruimte om er te zijn.
Ankie neemt de tijd om echt naar je te luisteren wat ervoor zorgt dat ik me gehoord voel en op mijn gemak ben. Tijdens een behandeling voel ik me dan ook helemaal rustig worden. Rust die mij de ruimte geeft om naar binnen te keren en te luisteren naar mijn eigen behoeften. Rust die ervoor zorgt dat de gedachtestroom in mijn hoofd even niet de overhand heeft. Dit had ik zo nog niet eerder ervaren. De behandelingen bij Ankie zorgen ervoor dat ik me bewuster wordt van mijn eigen gevoel en meer inzicht krijg in waar gevoelens vandaag komen en hoe deze zich bij mij uiten. Hierdoor durf ik meer op mijn eigen gevoel te vertrouwen waardoor ik het beredeneren en verklaren vanuit mijn hoofd minder nodig heb.
In het begin kwam ik elke twee weken bij Ankie voor een behandeling omdat ik zo vast zat. Nu kan ik Ankie zelf benaderen op het moment dat ik weer de behoefte heb aan een behandeling en dan plannen we een afspraak. Alles in afstemming met wat ik nodig heb en op mijn tempo.”


“Afgelopen week zijn we ontzettend geholpen door een reading van Ankie. Wat fijn dat ze dit voor ons kon betekenen. Nog diezelfde avond merkten we al verschil. Ons zoontje lag sinds lange tijd weer prinsheerlijk in zijn bed te slapen. Geen paniek, geen angst… alleen maar rust. Daarnaast denkt Ankie vanuit haar expertise mee en geeft ze handvatten voor de komende periode. Als we dit eerder hadden geweten hadden we Ankie maanden geleden al gecontacteerd. Loop je vast? Klop dan zeker bij haar aan. Haar warme persoonlijkheid en kundigheid zijn écht van toegevoegde waarde.”


“Wat heb je onze zoon ontzettend geholpen. Hij zat zó vast, doordat zekerheden veranderd zijn, hij kon het niet verwerken. Door jouw hulp en inzicht hebben we weer een stuk relaxter kereltje. Je bent een kanjer!”


“Toen ik voor het eerst bij Ankie kwam kon ik door wachtlijsten nog niet terecht in de reguliere zorg. Door de behandelingen kon ik mijn gevoelens een plekje geven en voor het eerst sinds lange tijd weer vooruit in plaats van stil te blijven staan. Inmiddels zijn we een jaar verder en hebben deze behandelingen in combinatie met de workshop ‘fit in je hoofd’ balans gebracht in mijn leven. De tips, de rust, de positieve energie zijn letterlijk helend voor me geweest. Aanrader!”


Door een lange periode van drukte op mijn werk ben ik overspannen thuis komen zitten. Vrij snel ben ik naar Ankie gegaan voor een behandeling. Tijdens de behandeling benoemde ze dingen die me aan het denken gezet hebben over mezelf, heeft ze enkele lijntjes doorgeknipt en bracht me weer meer in balans. Ik voelde meteen een verschil en in de week erna merkte ik dat ik serieuze stappen naar herstel aan het zetten was.”


“Wij zijn bij Ankie gekomen, omdat ons zoontje zich vaak bij verdriet en boosheid verkeerd uitte door fysiek te reageren. Dit was vaak heel vervelend voor zijn omgeving, op school en thuis, maar ook voor hem zelf. Het gaf veel onrust.
Na de eerste keer bij Ankie merkten we al een groot verschil. Zelfs zijn grote broer moest er even aan wennen! Hij was een stuk rustiger en kon meteen beter zijn emoties verwoorden.
We zijn nu twee keer geweest en het gaat echt super! We zijn zo blij dat we bij Ankie terecht zijn gekomen..!”


“Ik heb de behandeling van Ankie als heel fijn ervaren.
Ankie heeft me geholpen om mijn spanning te verminderen. Ze heeft me ook geleerd hoe ik zelf mijn prikkels beter kan verwerken. Ze luistert ook goed naar wat ik fijn vind en ze stopt als ik dingen niet fijn vind.
De tips voor thuis zijn prettig en helpen goed.
De energetische behandelingen zijn heerlijk.”


“Ons zoontje zat na een ongelukje niet meer zo lekker in zijn vel.
Sliep ’s nachts slecht, werd in paniek wakker en zijn zelfvertrouwen was heel ver weg.
Dokters hebben van alles geprobeerd maar konden niet veel doen, vele kinderen op jonge leeftijd konden hier last van hebben dus werd er niks meegedaan, maar wij wisten dat het wel anders kon en ons gevoel zei dat we verder moesten zoeken.
Toen zijn we bij Ankie gekomen. Samen met ons zoontje heeft Ankie ervoor gezorgd dat hij weer lekker slaapt, zich veilig voelt in zijn kamertje en lekker in zijn vel zit.
Hij is weer een heel eind terug de goede weg op.”


“Onze zoon zat vanaf zijn geboorte al niet lekker in zijn vel. Het leek of hij zijn draai niet kon vinden. Nadat we in de medische wereld geen oplossingen vonden, heeft Ankie naar hem gekeken. Ze heeft verschillende tips gegeven hoe we het (aardse) leven voor hem prettiger en duidelijker kunnen maken. Het was bijzonder om te zien hoe Ankie echt contact maakte met onze zoon, hoe klein hij ook was. Verder heeft ze ook zijn slaapkamertje zo behandeld dat hij zich er veilig voelt. Onze zoon reageerde overal goed op. Hij heeft zijn plekje nu gevonden.”


“Voor onze zoon zijn we op zoek gegaan naar antwoorden i.v.m. hooggevoeligheid. We hadden zelf het vermoeden en hij liep behoorlijk vast op school. Ondanks dat hij groep 2 over deed. Ook vragen stellen over” grote mensen” zaken, slechte concentratie en slecht slapen was een probleem. Zijn rug zat vast door spanning en met andere kindjes omgaan was soms lastig. We zijn er met een open vizier ingegaan en het op ons af laten komen. Onze zoon vond het vanaf het begin af aan heel ontspannen. Ze snapt wat hij bedoelt, waar hij mee zit en ze heeft hem handvaten gegeven maar ook ons om het hem makkelijker te maken. Nu is echt duidelijk wat hoogsensitiviteit inhoudt en wat voor invloed het heeft op zijn doen en laten. Hierna zijn we een gesprek met zijn juffen aangegaan en het gaat stukken beter. Hij heeft ondertussen een koptelefoon en ze snappen hem beter. Wat fijn. Daarna zijn we nog een keer terug geweest naar Ankie om zijn spanning een plek te kunnen geven en om te leren hoe hij zich af kan sluiten. Ankie is een heel bijzondere en lieve vrouw die weet wat ze doet. We hebben er veel van geleerd. De rust die ze uitstraalt geeft ze over op andere. Onze zoon vindt haar heel lief en hij is daar zo ontspannen. Het is een super beslissing voor onze zoon geweest om daar heen te gaan.”


“Ankie helpt ons met onze zoon en dochter.
Allebei hebben ze te kampen met hun eigen problemen en gevoelens.
Het voelde meteen goed toen Ankie hun voor de eerste keer apart ging behandelen.
Ook onze kinderen vinden het fijn om bij haar te zijn.
Ze kunnen zichzelf zijn bij iemand die hun begrijpt en helpt.
Wij zien meteen dat onze kinderen, ieder op hun eigen manier, baat hebben bij de behandeling. Onze dochter wordt rustiger in haar gedrag en als ze het toch weer moeilijk krijgt, heeft ze goede tips gekregen van Ankie hoe ze daar mee om moet gaan.
De situatie van onze zoon ligt wat moeilijker, maar samen met Ankie komen we er wel.
Ook de ouders worden niet vergeten bij Ankie en we worden goed door haar begeleid. Wij hebben ook tips gekregen hoe om te gaan met bepaalde situaties en hoe we er voor onze kinderen kunnen zijn.
Ankie heeft een warme uitstraling met het hart op de goede plek. Ze heeft een fijne persoonlijkheid, dat erg prettig wordt ervaren door ons en vooral door onze kinderen.
Dit is meteen merkbaar en zichtbaar.”